Om Quote Copenhagen

Indisk-Nordisk Fusion

Hos Quote Copenhagen finder du et bredt udvalg af unikke produkter fremstillet af Indisk vintage sari til dit hjem – både indendørs og udendørs. Hver eneste sari er nøje udvalgt i Indien, så produkterne matcher i farve, stil og kvalitet, hvilket resulterer i, at produkterne er en perfekt sammensmeltning af Indisk kultur og Nordisk design.

Vi tror på, at farver påvirker os positivt, og derfor er et stor udvalg af produkterne i støvede farver, der komplimenterer den nordiske farvepalette, mens det autentiske udtryk vedligeholdes. Hvert eneste produkt er ”one of a kind” med en særskilt historie bag sig og derfor et unikt udtryk, der passer perfekt ind i vores Skandinaviske livsstil.

Vores produkter spænder vidt fra madrasser, puder og plaider til hynder og tasker. Men de har alle vores overordnede stil tilfælles: Luksus boheme i afdæmpede og bløde farver med et etnokulturelt, men Nordisk præg.

Personlig indretning

Vi tror på, at vores hjem skal afspejle hvem vi er, og hvad vi elsker. Hvis ikke vi kan udtrykke vores personlighed i vores eget hjem, hvor kan vi så? Derfor er det vigtigt for os, at vores produkter oser af sjæl, charme samt et personligt og unikt præg, der kan hjælpe dig med at få lige præcis dit udtryk frem i din indretning.

I vores univers er der ingen faste regler og rammer, når du skal indrette dit hjem. Mix og match lige præcis de mønstre og farver, du elsker – og lad kun fantasien sætte grænser. Hvad end du har en moderne minimalistisk, mediterranske, romantisk eller boheme- stil i din indretning, så er der altid plads til at vise din personlighed og skabe et hjem med varme og sjæl.

Hos Quote Copenhagen tilbyder vi nøje udvalgt unikke og autentiske tekstiler med ønsket om at give dit hjem sjæl og en blød kant til den Nordiske indretning, samtidig med at din personlighed skinner igennem. Velkommen til!