Om Quote

HVORFOR?

Hos Quote tror vi på, at farver gør folk glade, og at unikke og håndlavede ting udstråler personlighed og sjæl. Vi tror på, at vi skal spare på verdens ressourcer og genbruge, hvor det er muligt. Derfor er de fleste af vores produkter også farverige og unikke og produceret af genbrugsmateriale, der er sammensat på nye lækre måder. Når du køber hos Quote er du med til at værne om miljøet samtidig med, at du får en fordelagtig og konkurrencedygtig pris. 

Quote har et bredt sortiment af produkter lavet af indisk sari, og du har mulighed for at vælge lige præcis de farver og mønstre, der passer dig. Vores tæpper er alle unikke og farvekoordinerede ved håndkraft, så du kan få dit helt eget og personlige udtryk hjem i din stue. Når du køber hos Quote støtter du mindre bemidlede kvinder i de indiske landsbyer, og du er med dit køb med til at bevare et gammelt håndværk, der er i fare for at uddø.

Vi tror på, at alle skal have råd og mulighed for at købe skønne produkter til deres hjem. Det er muligt hos Quote.

HVEM STÅR BAG

HANNE BIRKHOLM  

Som ejer af Quote Copenhagen Aps er Hanne den der står for det kreative og det visuelle udtryk, Hun elsker farverige unikke og autentiske produkter i nedtonede farver, og designer altid produkter og sammensætter farver og mønstre, der passer ind i den nordiske stil så der kommer et dejligt mix af det etniske og det nordiske.

MARTIN BIRKHOLM

Martin startede i efteråret 2021 i Quote på fuldtid og står for alt hvad der har med teknik at gøre. Han holder styr på webshoppen og vores forhandler platform og samtidig er han ekspert på den digitale markedsføring, kundebetjening og salg.

Privat har Hanne og Martin været gift siden 1990 har 3 voksne børn, 2 skønne børnebørn, og kan til maj 2022 også kalde sig farmor og farfar.

HISTORIEN BAG QUOTE

Ideen til en forretning baseret på genbrug af tekstiler og træ opstod på en rejse til Rom en varm sommerdag i 2011. På en gade i Trastevere passerede Hanne og Martin en fantastisk forretning fyldt med farverige og originale møbler lavet i genbrugstræ.

Da de gik ind i forretningen for at spørge, hvor møblerne kom fra, fik de navnet på en indisk landsby. Med denne viden som eneste ledetråd, var de begge to måneder efter på vej til Indien. At besøge Indien er som at træde ind i en helt ny verden af stærke sanseindtryk. Menneskene, de intense farver, lyde, duft- og smagsindtryk er en total kontrast til vores nordiske omgivelser. Hanne ønskede at få det bedste fra de to verdener til at smelte sammen.

Det hele startede med møbler, men løbende kom der flere farverige tekstiler ind i sortimentet og i 2016 var sortimentet udelukkende produkter lavet af genbrugte indiske sari’er, der nøje bliver udvalgt og sammensat af Hanne.
Efter de håndplukket sari’er er blevet mixet og matched bliver de håndbroderet med de traditionelle Kantha sting af et team af ca 100 lokale damer i West Bengal.


Udover det giver vores produkter det autentisk udtryk vi elsker så meget så støtter det også de indiske kvinder, som vi virkelig værdsætter, og som har brug for den eneste indtjening de har mulighed for at tilpasse ind i den kultur, de lever i.

FILOSOFIEN

MISSION

Vores mission er inspireret af de positive aspekter af begrebet “den globale landsby”. Ved at købe vores produkter giver du din bevidsthed om jordens knappe ressourcer et håndgribeligt udtryk. Du udtrykker samtidig din nysgerrighed og respekt overfor andre kulturers håndværksmæssige kunnen.

Medarbejderne hos Quote Copenhagen er dybt engagerede i at tilføre markedet nye produkter der er kendetegnet ved unikke farvekombinationer, en autentisk historie på tværs af kulturelle grænser og altid med et stilsikkert personligt præg.

VISION

Det er vores mål at blive din foretrukne leverandør af naturlige og autentiske produkter fremstillet på basis af bæredygtige og håndværksmæssige produktionsformer og materialer. Det er samtidig vores mål at markedsføre varer, som med et råt og upoleret udtryk giver dit hjem, såvel indendørs som udendørs, yderligere historie og personlighed.