Om Quote

OM OS

HVORFOR?

Hos Quote tror vi på, at farver gør folk glade, og at unikke og håndlavede ting udstråler personlighed og sjæl. Vi tror på, at vi skal spare på verdens ressourcer og genbruge, hvor det er muligt. Derfor er de fleste af vores produkter også farverige og unikke og produceret af genbrugsmateriale, der er sammensat på nye lækre måder. Når du køber hos Quote er du med til at værne om miljøet samtidig med, at du får en fordelagtig og konkurrencedygtig pris. 

Quote har et bredt sortiment af produkter lavet af indisk sari, og du har mulighed for at vælge lige præcis de farver og mønstre, der passer dig. Vores tæpper er alle unikke og farvekoordinerede ved håndkraft, så du kan få dit helt eget og personlige udtryk hjem i din stue. Når du køber hos Quote støtter du mindre bemidlede kvinder i de indiske landsbyer, og du er med dit køb med til at bevare et gammelt håndværk, der er i fare for at uddø.

Vi har også forskellige vintage produkter, der er indsamlet rundt omkring i Indien, og omhyggeligt restaureret med respekt for det originale udtryk og farver. I Indien har vi en masse kontaker som vi gerne sætter i spil, hvis du står og efterspørger noget specielt, til en cafe, butik eller lignende, det har vi igennem årene hjulpet mange kunder med, med stor succes.

Vi tror på, at alle skal have råd og mulighed for at købe skønne produkter til deres hjem. Det er muligt hos Quote.

HVEM STÅR BAG

HANNE BIRKHOLM

Som ejer af Quote Copenhagen Aps er jeg den, der har det store overblik, og ved alt om alting, som ikke har med teknik og kompliceret økonomi at gøre. Jeg køber farverige og autentiske produkter, som ikke ligner det der er i alle andre butikker i Skandinavien. Jeg forsøger at finde farverige ting der passer ind i den nordiske stil så der kommer et dejligt mix af det etniske og det nordiske.

Privat er jeg gift med Martin, mor til 3 voksne børn og mormor til 2 skønne børnebørn, der bor i det svenske, så jeg føler mig også meget knyttet til Sverige.

MARTIN BIRKHOLM

Martin er Quotes it-specialist. Han bruger sin fritid på at få alt bag kulisserne til at virke, og hjælper i det omfang han har tid.

 

HISTORIEN BAG QUOTE

Ideen til en forretning baseret på genbrug af tekstiler og træ opstod på en rejse til Rom en varm sommerdag i 2011. På en gade i Trastevere passerede Hanne og Martin en fantastisk forretning fyldt med farverige og originale møbler lavet i genbrugstræ.

Da de gik ind i forretningen for at spørge, hvor møblerne kom fra, fik de navnet på en indisk landsby. Med denne viden som eneste ledetråd, var de begge to måneder efter på vej til Indien. At besøge Indien er som at træde ind i en helt ny verden af stærke sanseindtryk. Menneskene, de intense farver, lyde, duft- og smagsindtryk er en total kontrast til vores nordiske omgivelser. Hanne ønskede at få det bedste fra de to verdener til at smelte sammen.

Hanne Birkholm fortæller: ”Det var som at træde ind i en fortryllet verden: At følge det træ, der blev transporteret på gamle lastbiler, som kørte med 40 km/timen ad hullede, ujævne veje til det værksted, hvor dygtige håndværkere forvandlede genbrugstræet til dekorative genstande som bogstaver, tal, skabe, borde og stole var en fantastisk oplevelse. Det var så fantastisk og så ægte, at det fik mit hjerte til at smelte. Jeg elsker farverne, historien bag møblerne, deres sjæl…alting. Følelsen af at bidrage til en bæredygtig verden ved at bringe disse ting videre til vores del af verden og ud på et helt andet marked var så stærk, at jeg besluttede mig i løbet af et splitsekund: Hermed var forretningen Quote Copenhagen en realitet, og den første container ankom til Danmark d. 23. december 2011.” 

FILOSOFIEN

MISSION

Vores mission er inspireret af de positive aspekter af begrebet “den globale landsby”. Ved at købe vores produkter giver du din bevidsthed om jordens knappe ressourcer et håndgribeligt udtryk. Du udtrykker samtidig din nysgerrighed og respekt overfor andre kulturers håndværksmæssige kunnen.

Medarbejderne hos Quote Copenhagen er dybt engagerede i at tilføre markedet nye produkter der er kendetegnet ved unikke farvekombinationer, en autentisk historie på tværs af kulturelle grænser og altid med et stilsikkert personligt præg.

VISION

Det er vores mål at blive din foretrukne leverandør af naturlige og autentiske produkter fremstillet på basis af bæredygtige produktionsformer og materialer. Det er samtidig vores mål at markedsføre varer, som med et råt og upoleret udtryk giver dit hjem, såvel indendørs som udendørs, yderligere historie og personlighed.