Returnering

HUSK AT UDFYLDE DEN MEDSENDTE RETURSEDDEL SAMT VEDLÆGGE FREMSENDTE FAKTURA

Du kan sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind i original emballage og varens ’tag’ med varens unikke nummer skal medfølge. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og indtil vi modtager den på vores lager.

Varens stand, når du sender den retur.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Varer uden ”tag” med nummer på kan ikke tages retur da det antages at den har været i brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger.

Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Quote Copenhagen Aps,

Kanalholmen 14U,

2450 Hvidovre.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen el. faktura, samt returformularen, eller den standardfortrydelsesformular, du har modtaget med varen.

Varer afhentes ikke i pakkeshop, de skal sendes direkte til vores adresse.

Vi anbefaler brugen af GLS, Postdanmark eller UPS, da vores lager ligger i et industriområder, hvor der ikke omdeling med bude.

Bemærk!  Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.